Info

fotograaf Helmond

Lifestylefotografie

Fotografie is mijn passie, mijn uitlaatklep, mijn manier om anderen te laten zien hoe ik de wereld zie.

Als je op zoek bent naar perfect geposeerde foto’s, dan ben ik waarschijnlijk niet de juiste fotograaf voor jou, maar wil jij foto’s die puur zijn, met gevoel en die jou persoonlijkheid weerspiegelen? Dan ben je bij mij aan het goede adres!..

Ik vind het leuk om met je te praten en je beter te leren kennen. Om de relatie tussen jou en je geliefden vast te leggen. Of het nu gaat om een familie, een koppel, een aanstaande moeder of een schattige newborn… De sessie gaat niet om de perfecte pose, maar om de perfecte momenten die je nooit wilt vergeten.
Ik creëer portretten die net even anders zijn. Die jullie persoonlijkheid naar voren brengt. Ik wil jullie verhaal vertellen.

Wat is jullie verhaal?

Ik geloof dat ieder mens mooi is en dat iedereen een verhaal te vertellen heeft. Mijn passie is jullie te helpen jullie unieke verhaal te vertellen en die herinnering voor altijd vast te leggen.

Mijn belofte:

Mijn drijfveer is de schoonheid van jullie leven, liefde en relatie vast te leggen. En mijn belofte aan jullie is dat ik dat met heel mijn hart en ziel zal doen. Ik hoop jullie een ervaring te geven die jullie nooit zullen vergeten. Ik wil jullie meer geven dan foto’s. Mijn doel is om kunst te creëren die je aan de muur wilt hangen en wilt delen met mensen die je lief hebt. De momenten die we vastleggen zullen voor altijd gekoesterd worden.

Laten we beginnen!

Om te beginnen wil ik uitvinden wie jullie zijn… waar houden jullie van, wat doen jullie graag samen, waar gaan jullie graag naartoe en wat maakt jullie aan het lachen?
Laten we kennismaken en een sessie creëren die helemaal over jullie gaat.

INVESTERING

Lifestyle fotografie pakket Bliss

1-2 uur fotografie
1 locatie / binnenshuis of buiten
kleding en stylingadvies
minimaal 25 foto's in hoge resolutie via digitale download

€250,-

Lifestyle fotografie pakket Beyond

3 uur fotografie
2 locaties / binnenshuis en buiten
kleding en stylingadvies
minimaal 50 foto's in hoge resolutie via digitale download

€375,-

De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,35 per kilometer vanaf Helmond).
De foto's worden door mij zorgvuldig geselecteerd en professioneel nabewerkt. De bewerkte foto’s worden digitaal geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk.

Naast de digitale afbeeldingen kun je hoogwaardige afdrukken en producten bestellen via je privégalerij.

HIER ZIJN ENKELE VAN MIJN FAVORIETE LIFESTYLE SESSIE'S

Klaar om je fotosessie te boeken?

Bruiloftsreportages

Gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd en op zoek naar de perfecte fotograaf voor jullie dag.

Ik hou van het fotograferen van kleine en intieme bruiloften. Is jullie ideale dag non-traditioneel, persoonlijk en creatief? Dromen jullie van een bruiloft op een bijzondere locatie? En zijn jullie op zoek naar een fotograaf die jullie verhaal vertelt op een pure manier? Houden jullie van rauwe foto's met emotie? Dan zouden we best eens een hele goede match kunnen zijn!

Mijn doel is om liefde vast te leggen, jullie perfecte imperfecte liefde. Ik fotografeer jullie zoals jullie echt zijn en zoals jullie relatie echt is. Ik wil de kleine dingen vastleggen, de gevoelens, de grote momenten en de stille momenten en zelfs de tussendoor-momenten, waarbij je denkt dat niemand anders kijkt.

Omdat ik van een persoonlijke aanpak hou, neem ik een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Ik geloof dat je het beste kunt samenwerken met de mensen met wie je echt een klik hebt. Als jullie plannen hebben voor een grote bruiloft met veel gasten, dan denk ik dat een andere fotograaf beter bij jullie zal passen. Maar houden jullie net als ik van puur en intiem, van gezelligheid met je beste vrienden? Dan ontmoet ik jullie graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

INVESTERING

Trouwreportages

Een  vrijblijvend kennismakingsgesprek
Een online slideshow met de foto’s van jullie dag om te delen met jullie vrienden en familie
Minimaal 200 foto’s in hoge resolutie via digitale download
Een minialbum (20×20)

€1250,- voor 6 uur fotografie
Meer of minder uren nodig? Dat is zeker mogelijk!
Extra uren bij te boeken voor een toeslag van €150,- per uur

Inclusief BTW en inclusief reiskosten t/m een straal van 50km buiten Helmond (daarbuiten €0,35 per km).
De foto's worden door mij zorgvuldig geselecteerd en professioneel nabewerkt. De bewerkte foto’s worden digitaal geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk.

Naast de digitale afbeeldingen kun je hoogwaardige afdrukken en producten bestellen via je privégalerij.
Ook een trouwalbum op maat kan ik voor jullie verzorgen, informeer naar de mogelijkheden.

Ik ben benieuwd naar jullie plannen en hoor graag van jullie.